2005/02/21: Biokomplex öppnar i Bukarest

Från Wikinews, den fria nyhetstjänsten

Sydöstra Europas största biokomplex öppnat i Bukarest[redigera]

21 februari 2005

Bukarest, Rumänien –Sydöstra Europas största biokomplex öppnade under fredagen i Rumäniens huvudstad Bukarest. Biografen sköts av Movieplex Italy och ligger i köpcentret Plaza Romania. Robert Longhi, genraldirektör för Movieplex, sa att investeringens värde når 4,7 miljoner euro. Man beräknar att biografen kommer locka en miljon konsumenter under dess första år.

Plaza Romania är ett av Bukarests nyaste köpcenter och öppnade i oktober 2004 efter en investering på 45 miljoner euro av det turkiska företaget Anchor Group, som även investerat i Bucharest Mall, ett annat stort köpcenter i Bukarest.

Referenser[redigera]

Denna artikel är en översättning av motsvarande artikel på engelskspråkiga Wikinews.