2005/03/14: Polisstation i Hoting nedläggningshotad

Från Wikinews, den fria nyhetstjänsten
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Polisstation i Hoting nedläggningshotad[redigera]

14 mars 2005

Hoting – Polisstationen i Hoting i nordvästra Ångermanland hotas av nedläggning trots växande arbetsbörda. Orsaken är att polisen i Jämtlands län lider av ett budgetunderskott på omrking 7 miljoner kronor. Polisstationen kostar skattebetalarna 300 00 kronor årligen, något som polismyndigheten hoppas kunna spara in genom att flytta de tre poliserna till Strömsund där man har stora lokaler. En konsekvens kan bli att de 3 000 invånarna i bland annat Hoting, Tågsjö och Rossön kan bli utan polisassistans.


Wikinews-logo-sv-telegram.svgDenna artikel är en kort telegramartikel. Vet du mer om ämnet den beskriver kan du hjälpa till med att utvidga den.

Källa[redigera]