Hoppa till innehållet

Utomhus-utställning av erotisk konst

Från Wikinews, den fria nyhetstjänsten

3 september 2011

Jorma hade hängt upp tidningar på tvättlina

Årets sista "Erotik i Trädgården" hålls nu i helgen, nu med ett antal nya utställare. Givetvis är grunden fortfarande Jormas samling av över 10.000 erotiska foto. Utställningen pågår dagtid, så Jorma hoppas att vädrets makter är nådiga - inget regn. Dagen startade soligt, sedan kom molnen, men det blev inget regn.

Jorma jobbar egentligen som sjuksköterska, men har sedan 25 år samlat foton, böcker, föremål, tidningar - allt som hör ihop med erotik. Det började med att han fick många foto, och nu kommer de flesta bilderna från folk som är med på bilderna. På toppen av huset hänger en skylt "Sexhistoriska Museet".

Föreläsning om fisting

Sus höll en intressant föreläsning om "Fisting", där man fick lära sig att det är viktigt att långsamt töja ut musklerna, antingen i vaginan eller analt, och att använda mycket glidmedel. Hon säger även att man skall vara försiktig, och inte sträcka ut musklerna med stora objekt för ofta, för att inte få problem. Risken är att musklerna annars inte kan dra ihop sig helt. Då råkar man ut för ett medicinskt problem som inte har några bra lösningar i sjukvården.

Sus kommer att hålla samma föreläsning under söndagen, och dessutom föreläsningen om olika piskor. Hon föreläser med inlevelse, och har uppenbarligen testat det mesta av det hon talar om.

Andra artister ställde ut konst, fotografier, och böcker. Detta gör att utställningen i trädgården blir mer levande, och inte bara bygger på Jormas egna objekt, som är den största samlingen av erotiska foton i Sverige, och troligen norra Europa.

Utställningen pågår även under söndagen 4:e September.


Wikinews
Wikinews
Denna artikel är ett originalreportage skrivet av en Wikinewsreporter. Se diskussionssidan för fler detaljer.


Relaterade nyhetsartiklar

[redigera]

Läs mer

[redigera]

http://sv.wikinews.org/wiki/Erotik_i_tr%C3%A4dg%C3%A5rden_-_utst%C3%A4llning
http://city.se/jenny/2011/06/01/hemma-hos-sexhistoriens-skrotnisse/
http://www.vi-tidningen.se/sex-i-garaget/
http://fetishparty.se/sexhistoriska/index.html
http://www.pastan.nu/bloggen/inlagg/nar-solen-vill-erotiktradgard-i-skarpnack.2638

Publiceringar 3 septemberseptember 2011kvartal 3vecka 35